zondag 22 januari 2012

MAFB @ DE MODEFABRIEK.






























Vandaag ben ik samen met me zus (Keyshphotography.blogspot.com) naar de fashion event gegaan van MAFB @ De Modefabriek. MAFB is een organisatie die ontwerpers de kans geeft om hun creativiteit te laten zien door een collectie te maken. Uit elk fashionshow die ze in Amsterdam-West, Centrum, Amsterdam Zuid-oost en Amsterdam-Oost neer hebben gezet is er een winnende ontwerper(ster) & model uitgekomen.

Ontwerpers:
Le Femme Chic (winnaressen van Amsterdam-Oost), Deveny (winnares van Zuid-Oost), Nawal (winnares van Centrum) en Uzuri Couture (West editie) waren de winnende ontwerpers die vandaag tegen elkaar hebben gestrijd om uiteindelijk 1 echte winnaar uit te halen.

Modellen:
Ladonna Danso (Zuid-Oost), Kim Mannaert (Adam West), Leila Aigbedoin (Adam Centrum) en Samantha Jackson (A'dam Oost).

Na een hele leuke show zijn de juryleden eruit gekomen dat Uzuri Couture de winnende ontwerpers is geworden en me zus (YEAH!!!) Ladonna de winnende model. Ze waren allemaal super goed en hebben zeker weten hard gewerkt. Ik heb ook leuke fashion peeps ontmoet, altijd leuk om te netwerken toch!?


Le Femme Chic collection. I really liked the jumpsuit <3



Nawal. Ik vond haar collectie heel erg mooi en vooral de militairy invloeden
(neppe kogels en petten met steentjes erop verwerkt.)




























Deveny. Rock & Edgy, that's what I like! Ladonna, winnende model van de avond (de middelste) droeg de Eyecatching Piece van Deveny's collectie.

UZURI COUTURE: DE WINNENDE ONTWERPSTER

































< VIA: Jazzybelleslife >

Uzuri Couture had een prachtig collectie neergezet met afrikaanse (Vlisco) stoffen erin verwerkt. De kleuren, de schoenen, de styling, accessoires by ChiVas, ze had er allemaal goed over nagedacht.

PICTURES AFTER THE SHOW:







































BLOGGERS, echte fashion chick!







































I guess I should say Fashion recognize Fashion, hiihi.
Jerry Luxenburg (Trend & Runway Director) van Stravagante PR



























Mariana Verkerk & DE winnende model gaat gezellig samen met Mariana Verkerk naar de ModelConvention. Een event waarop alle topagenten uit de hele wereld aanwezig zullen zijn om nieuwe modellen te scouten.

2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...