woensdag 4 januari 2012

MUSTSEE: 2e Editie Styled by YOU! Styling Fashionshow



Zaterdag 17 december 2011 was het alweer zover! De Styled by YOU! Styling workshop gaf voor de 2e keer een Styling Fashionshow event in Nolimit, Amsterdam-Zuidoost.

De beginnende stylisten van de eerste editie zijn het eerstvolgende traject doorgegroeid naar gevorderde stylisten. Zij hebben een Make-Over Fashionshow gegeven en de nieuwe beginners stylisten een Styling Fashionshow. Met z'n alle hebben we een mooie, memorable avond ervan mogen maken.

Wat nog leuker aan deze avond was, is dat er dit keer een winnende deelnemer uitgekozen werd uit de beginnersgroep door Efua Heyliger & Stephanie Meulens van Powerlady Magazine, Monica van Halder van Top Model of Colour Amsterdam/Styling Amsterdam en Chanelva Maclean & Zaffirel van Engel van ANGEL&MACLEAN. De winnende deelnemer is Gess Linger geworden, 2e Willemien Awuku en 3e Gillian Da Costa Gomez. Gess mag mij assisteren tijdens de fotoshoot voor Powerlady Magazine, die in de eerstvolgende nummer te zien is.

Blijf ons op de hoogte houden! Over een paar dagen komt ''The Backstage Video'' online en de flyer van de #3e editie voor aanmeldingen!
Foto's van de fashionshow & backstage zijn op de facebook te vinden van SbY.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...