woensdag 20 juli 2011

THE BACKSTAGE VIDEO OF THE STYLING WORKSHOP, 'STYLED BY YOU!



Ashlee Janelle Danso, zij is de jonge freelance styliste die verantwoordelijk is voor de motiverende workshop. Vanaf jongs af aan houdt zij zich erg bezig met fashion om haar heen en verdiept ze zich in de nieuwe ontwikkelingen op dit gebied. Inmiddels zijn zij en fashion niet meer van elkaar te scheiden. Hier moet ze wat mee doen dacht ze en dat heeft ze met de start van de workshop genaamd ‘Styled By YOU! officieel gedaan.

Zoals te zien ligt de nadruk van de workshop op ‘’YOU’’, hiermee wordt de essentie gelegd op de individuele ontwikkeling van de deelnemers. Niet alleen op het gebied van vaardigheden, maar ook op het leren kennen en het kunnen afbakenen van de eigen persoonlijkheid. De styling workshop probeert hier vorm aan te geven door de deelnemers kennis te laten maken met activiteiten waarin ze creatief kunnen zijn. Denk hierbij aan het leren kennen van blogmogelijkheden, het maken van moodboards, het stylen van looks, het presenteren van een concept en zo nog veel meer. Voordat de deelnemers hiermee starten, wordt er in de beginfase van hen geacht een thema te bedenken. Deze behandelen zij in de loop van de workshop en brengen ze tot uiting tijdens de fashionshow, dat tevens ook een afsluiting is van de reeks aan workshoplessen. Gedurende de periode dat vooraf gaat aan de show moeten de deelnemers vier setjes stylen voor vier modellen in de trant van hun bedachte thema. Hierbij hoort ook de make-up, de looproutine op de catwalk, het muziek en een mini-fotoshoot. Allemaal aspecten die zeer zeker niet vergeten worden.

9 juli jongsleden vond de eerste afsluitende show plaats in jongerencentrum No Limit. Het was een zeer geslaagde avond. Momenteel wordt er gedacht over nieuwe ideeën voor de volgende workshoptraject dat binnenkort van start gaat.




















Op de Facebook van Celebrities Musthaves zijn alle foto's te zien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...